maandag 14 december 2009

Bijna Kerstmis

Mijn speelzaal ruimde op en ik heb allerlei kerstspul meegekregen. Als Lina naar school is bekijkt Evi alles rustig. Ze kiest steeds zorgvuldig een beeldje uit; gooit dat in het lege krat en klimt er dan even bij om het te bekijken. Daarna klimt ze er uit , zoekt weer een beeldje etc. Zeker goed voor 15 minuten speelplezier, terwijl ik naast haar ongestoord de was vouw.




Eind van de ochtend is het tijd om weer naar de RAI te gaan voor de tweede prik tegen de mexicaanse griep. We pikken Janneke en Lina op bij de basischool en samen fietsen we erheen. Gelukkig is het dit keer droog.




Het gaat weer supersnel en we moeten echt snel doorlopen langs muziek en 'efteling-achtig opgestelde' dranghekken.


Evi is er helemaal klaar voor! Lastig is wel dat Lina nu precies weet wat haar te wachten staat en zich al een beetje begint op te fokken.






Evi piept alleen op het moment dat zo'n vreemde mevrouw haar beetpakt en daarna is het direct over. Lina heeft wat meer tijd nodig....














Daarna gaan we - verrassing - op mama Janneke's werk eten. Cindy komt er ook bij; Gezellig!















Lina hoeft daarna natuurlijk niet meer terug naar school en ook zij gaat direct alle kerstspullen bekijken. Boven in haar kamer maken we samen een echte kerststal en daarna mag ze een paar kerststukjes maken. Een natuurtalentje!




































Geen opmerkingen:

Een reactie posten