maandag 16 november 2009

Schoen gezet

Vrijdag was Quinten zijn papa van schiphol halen. Merijn was een week naar Amerika geweest en dus heb ik niet opgepast. Daarom meteen weer een 'maandag verslag'.

Sinterklaas is in het land, dus mogen we op zondagavond onze schoen zetten. Braaf zingen we sinterklaas kapoentje bij de oven in de keuken. Evi swingt gezellig mee. De volgende morgen vindt Evi deze loopeend; een speeltje waar ze dankbaar die morgen steeds weer mee speelt.
Natuurlijk is er ook weer het - inmiddels vaste routine- was vouwen. Dat blijft een leuk spelletje.
Als het bijna tijd is om Lina uit school te halen gaan we eerst nog langs de eendjes met deze enorme zak brood. Gelukkig is het redelijk droog weer.
Had ik al eerder ooit op de blog een foto van Quinten die Lina bij haar toiletbezoek gezelschap houdt; tegenwoordig is Evi er als de kippen bij als iemand daar heen gaat. Ze gaat er gezellig op het bankje bij zitten. Ik heb ook al gezien dat ze op het juiste moment met een stukje WC-papier klaar staat. Nu maar hopen dat ze zelf ook snel snapt wat daar de bedoeling is......
Lina vond in haar schoen de DVD van 'het paard van Sinterklaas'. Natuurlijk mag ze die vandaag meteen kijken. Ze is wel opvallend rustig....blijkt ze flinke koorts te hebben als Janneke thuiskomt. (oeps, dat had ik nog niet door :( )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten