vrijdag 23 april 2010

Weer naar Amersfoort

Lekker zonnig vandaag! Ook hier in Naarden is het de eerste keer dat we buiten kunnen zitten. Ik heb zelfs de hangmat opgehangen. En iets later is het ook al warm genoeg om zonder jas, met Tonny, in het zonnetje koffie te drinken. Quinten speelt bij de zandtafel, maar wil wel even een foto van ons maken.
Dan is het tijd om op te ruimen en handen te wassen, want we hebben beloofd Peter en Marianne in Bussum op te halen. Zij hebben 's avonds een feest in Amersfoort en willen dat graag combineren met een bezoek aan het nieuwe huis van Merijn en Sharine. Quinten verheugt zich erg op de komst van Peter want die zou Buzz (van Toystory) voor hem meebrengen; die mag dan een tijdje bij Quinten logeren. Als Peter het nu maar niet vergeten is........

En.....gelukkig Peter heeft er aan gedacht. Quinten heeft bijna alleen nog maar oog voor Buzz, maar als ze bij de rondleiding door het huis op Quintens kamer een vriendje van Buzz tegenkomen - potatohead - mag die me naar beneden. Zo kan Marianne ook even spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten